Ontspoorde zorg

Mijn moeder verbleef 7 maanden in een particulier kleinschalig wonen voor dementie. Omdat ze nogal bewegelijk was en niet de hele dag stil op een stoel kon zitten werd ze gedrogeerd met dippiperon. Haar hele leven was ze ook een onrustige slaapster, maar omdat de nachtdienst een slaapdienst was, kwam dit niet gelegen en derhalve kreeg ze lorazepam toegediend. Beide zonder medeweten van ons en haar behandelend arts. Apotheek wilde geen inzage geven en bij de zorgkosten is de Lorazepam nooit gedeclareerd.
Voorts werden de druppels in de koffie gedaan en de lorazepam in een aardbei. Omdat mijn moede dit wel degelijk in de gaten had werd ze wantrouwend jegens haar eten. Ze kunnen mij wel vergiftigen was haar motto. 30 kilo gewichtsverlies in 7 maanden en daar is door de instelling niets mee gedaan, in tegendeel men loog tegen de HA over verlies.
Meerdere valincidenten, veroorzaakt door de medicatie, echter men bleef stug doorgaan.
Voorts psyschisch misbruik door het opsluiten (zonder BOPZ) van de mensen, onderzorg, te weinig en ongeschoold en onbekwaam personeel.
Als klap op de vuurpijl is mijn moeder seksueel misbruikt. Toen wij melding maakte, dat mijn moeder daarover in bedekte termijn wat had gezegd, werd ontkend, dat er iets gebeurd was. Echter zij had haar duim bij de worsteling gebroken.
Uiteindelijk konden wij het niet meer aanzien en nadat er plaats was in een reguliere zorginstelling hebben wij haar overgeplaatst. Echter te laat.
IGZ heeft het op alle vlakken laten afweten en vertelt nu onwaarheden en geeft inhoudelijk geen antwoord op alle klachten en misstanden.